Käyttäjäehdot

Sopimuksen osapuolet


Tämä sopimus sisältää Heidi Valkola tmi:n (Palveluntarjoaja) ylläpitämän heidivalkola.fi-verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.


Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Heidi Valkola tmi / heidivalkola.fi, Kotisaarenkatu 3, 00560 Helsinki. Y-tunnus: 2783617-4

Käyttöoikeus


Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille. Jälleenmyyjiä pyydämme ottamaan yhteyttäosoitteeseen heidi@heidivalkola.com


Rekisteröityminen


Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröityminen on maksutonta.
Palvelu on rakennettu Shopify-alustalle, ja kaikki tiedot säilytetään Shopify:n suojatuilla servereillä Yhdysvalloissa palomuurin takana. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.


Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet


Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista.
Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.


Henkilötietojen kerääminen ja käyttö


Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Palveluntarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
Käyttäjällä on oikeus tarkistaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat. Nämä tiedot välitetään vain silloin kun valitset maksutavaksi Klarnan tarjoaman maksutavan.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.


Tilaaminen


Palvelussa tilauksen voi tehdä ja tuotteita ostaa luonnolliset henkilöt, jotka ovat yli 18 vuotta vanhoja ja joilla on nimissään käypä, Palveluntajoajan hyväksymän pankin myöntämä luotto- tai pankkikortti.
Palveluntarjoaja voi valintansa mukaan hyväksyä tai hylätä tilauksen. Tilauksen onnistuminen riippuu lisäksi tuotteen saatavuudesta. Palveluntarjoaja ei takaa kaikkien Palvelussa mainostettujen tuotteiden saatavuutta. Palveluntarjoaja pyrkii parhaansa mukaan ilmoittamaan tuotteiden kulloisenkin saatavuustilanteen Palvelussa.
Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palveluntarjoaja lähettää Käyttäjälle toimitusvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitus vahvistetaan.
Palveluntarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.


Tuotteiden hinnat


Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

Toimitus


Palveluntarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
Palveluntarjoaja ei ole vastuussa viivästyneestä toimittamisesta johtuvaan ylivoimaisesta esteestä tai epäsuorasta vahingosta johtuvaan viivästymiseen.
Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Peruuttaminen ja palautukset
Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti.
Palautuksen ehtona on, että

1) tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti palauttamalla sen viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
2) tuote on käyttämätön
3) tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti
4) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla.

Maksutavat


Oman pankkisi tarjoama verkkomaksu
Käytössämme ovat tällä hetkellä Osuuspankin, Nordean, Danske Pankin, S-Pankin, Handelsbankenin, Aktian, Säästöpankin, Pop Pankin, Oma Säästöpankin ja Ålandsbankenin verkkomaksut. Verkkopankkimaksut tapahtuvat turvallisesti kumppanimme Checkout Finlandin kautta. Maksun saajana näkyy Checkout Finland, ja Heidi Valkola tmi mainitaan maksun viestikentässä.

Voit tutustua maksuehtoihin tästä:
https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/
Yleisimmilllä luottokorteilla
Luottokortilla (Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Card, American Express, Maestro, Diners Club, JCB) maksaminen kumppanimme Checkout Finlandin tai Stipe Oy:kautta asiakkaan valinnan mukaan.
MobilePay
Hyväksymme MobilePay-maksut Checkout Finlandin kautta.


Klarna


Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:
● Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

● Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
● Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
● Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
● Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.


Asiakaspalvelu
Heidi@heidivalkola.com