Usein kysytty:

Pyrimme valmistamaan mahdollisimman paljon tuotteita Suomessa. Aina tämä kuitenkaan ei ole mahdollista ja muutamia tuotteita valmistetaan Saksassa ja Englannissa. Tuotteiden kuvauksissa on aina kerrottu valmistus maa.

Info-sivun alta löytyy Ota yhteyttä-lomake minkä täyttämällä saat meihin yhteyden tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen heidi@heidivalkola.com niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Voit maksaa tilauksesi yleisimmillä luottokorteilla, oman pankkisi verkkomaksulla, Mobile Payllä tai Paypalin kautta. Voit lukea lisää maksutavoista käyttäjäehdoistamme.

Pyrimme saamaan paketit mahdollisimman nopeasti matkaan noin 1-4 päivän kuluessa tilauksesta.

Toimituskulut vaihtelevat 2-5.90€:n välillä riippuen valitusta toimitustavasta ja tilatuista tuotteista. Yli 120€:n tilaukset toimitamme veloituksetta. Tarkan toimitusmaksun näet ostoskorissasi täytettyäsi toimitustiedot.

Tottakai voit! Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Kun haluat vaihtaa / palauttaa tuotteen ota yhteyttä heidi@heidivalkola.com niin luomme sinulle tarvittavat palautusasiakirjat. Vaihtaminen / palauttaminen on ilmaista.

Heidi Valkola tmi

Kotisaarenkatu 3 e 23

00560 Helsink i

y-tunnus: 2783617-4